Форма входа

Поиск
Главная » 2013 » Декабрь » 10 » "Козацькі розваги"

"Козацькі розваги"

З давніх-давен людям відомо: "дерево життя” – це гілочка, на якій ростуть три листочки. Перший листочок – символ минулого часу, другий – сучасного, а третій – майбутнього.
Зображення "дерева життя” зустрічається на каменях далеких часів і свідчить, що люди ще в сиву давнину знали про нерозривний взаємозв’язок минулого, сучасного і майбутнього.
Як це розуміти? А так, що все навколишнє – це наслідки минулих подій. А в тому, що відбувається зараз, народжується майбутнє.
Отже, щоб вірно орієнтуватися в житті, щоб бути освіченою людиною, треба вивчати минуле свого народу, його історію.
Історія народу, як і життя людини, має героїчні, трагічні, щасливі і нещасливі сторінки. Оскільки в героїчному найбільше проявляється національний характер народу, його душевна краса, його талант, то ці сторінки особливо хвилюють і викликають почуття національної гордості. В історичному минулому українського народу було таке неповторне і легендарне явище як Запорозька Січ. Як М.В.Гоголь у своєму творі "Тарас Бульба” писав: ”Так ось вона, Січ! Ось те гніздо, звідки вилітають усі ті горді й дужі, як леви! Ось звідки розливається воля й козацтво на всю Україну!”
У зв'язку з місячником «Патріотичного виховання » у Генічеській загальноосвітній школі №3 серед учнів старших класів пройшли традиційні спортивні змагання « Козацькі розваги » ! Між собою змагалися три команди. Команда 9 класу, 10 класу та команда 11 класу ! Перший тур був інтелектуальний,а у другому хлопці силою вихвалялися. Хлопці з гідністю пройшли всі випробування на міцність та сміливість! Команди оцінювало журі : директор школи Микитась Тетяна Дмитрівна ,заступник директора з виховної роботи Махтєєва Алла Олександрівна.За кількістю балів перемогу здобула команда 9 класу, друге місце посіла команда 10 класу ,а 3 місце дісталося команді 11 класу!Хлопців нагороди грамотами,та солодкими призами!
Змагання «Козацькі розваги» стали підтвердженням того ,що наші діти - справжні патріоти України!



Теги:

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Всего комментариев: 0
Ваше Имя:*
Ваш E-Mail:*
Код *:



Календарь
Наш опрос
    Оцените мой сайт
    Всего ответов: 71
Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0